06-15870011 / 06-54607117 info@fysio2move.nl

Ons doel is om iedereen optimaal én pijnvrij te laten bewegen!

Over ons

Bij Fysio2Move sta jij – de patiënt – voorop.

We doen er alles aan om je zo snel mogelijk van de pijn af te helpen en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de pijn wegblijft.

Voor iedere patiënt nemen wij ruim de tijd, tot het probleem uiteindelijk opgelost of verlicht is. We zorgen voor een duidelijk behandelplan en zijn helder over wat je kunt verwachten van de behandeling(sduur) en het herstel. Daarnaast adviseren we je over wat je zelf kunt doen om zo snel mogelijk van je klachten af te zijn
(zoals specifieke oefeningen die je – naast de behandeling – kunt doen om het proces te versnellen).

We werken in een team van twee gespecialiseerde fysiotherapeuten: Jorine Spaans en Marloes Kop.
Beiden hebben we – naast de reguliere fysiotherapeutische handelingen – onze eigen specialisaties.

Jorine is gespecialiseerd in de technieken Dry Needling (het aanprikken van spieren zodat deze ontspannen) en medical taping.

Marloes is gespecialiseerd in verschillende bindweefseltechnieken om de spierspanning te verlagen, de 4 x T methode en het behandelen van littekenverklevingen.

Door de nauwe samenwerking is er altijd overleg en bepalen we samen wie jou het beste kan helpen.

Over Jorine

Jorine Spaans heeft jarenlange ervaring,
ze studeerde in 2004 af aan de Hogeschool in Leiden. Na het afronden van haar studie heeft ze niet stilgezeten en zich op meerdere fronten verder ontwikkeld. Zij heeft passie voor een actieve benadering in de fysiotherapie en in het geven van medische trainingen, zowel individueel als in groepen. 

De focus van Jorine ligt erop dat patiënten zich door de behandelingen weer zelfverzekerder en positiever gaan voelen. Iemand weer lekker in zijn/haar vel laten zitten is voor haar het hoogst haalbare doel.

“Als je je lichamelijk goed voelt, heeft dat ook zijn weerslag op je geest. Dat maakt fysiotherapie een bijzonder mooi beroep.
Het is en blijft geweldig om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren”.

 

Over Marloes

Marloes Kop is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool Leiden.In de jaren die volgden heeft zij ervaring opgedaan bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, in de eerstelijns praktijk en ze heeft in het ziekenhuis gewerkt, op de afdelingen oncologie, ouderengeneeskunde en neurologie.

Marloes hecht veel waarde aan het ondersteunen van de persoonlijke doelen van haar patiënten,
hoe groot of klein die ook zijn. Haar open en eerlijke houding zijn kenmerkend voor haar werkwijze. Wanneer een patient pijnvrij de deur uit loopt, is haar missie geslaagd.  

 

“Iedereen verdient het om zo goed mogelijk in zijn of haar vel te zitten. Ik zet me voor 100% in om iemand sterker en mobieler te maken of de pijn te verminderen. Fysiotherapie is een dynamisch, uitdagend, maar vooral dankbaar beroep!”