Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Locatie


Fysio2move is gevestigd in de First Class Health Club in het bekende sportcentrum ‘de Uithof’ aan de rand van Den Haag. Een goed bereikbare locatie met voldoende, gratis parkeergelegenheid (waaronder 5 invaliden parkeerplaatsen). Indien u slecht ter been bent kunt u gebruik maken van de lift, indien u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit tevoren te melden.

Praktijk Fysio2move
Sportcentrum De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Route met de auto


Grotere kaart weergeven

Vanuit Rotterdam
Als u vanuit Rotterdam komt, neemt u de A13 richting Den Haag (afslag Rijswijk/Den Haag-Zuid nr. 7). Volg de A4 richting Rijswijk. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘de Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg.

Vanuit Amsterdam
Als u uit Amsterdam komt, volgt u de A4 richting Den Haag, neem vervolgens de afslag Den Haag-Zuid (afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘de Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg.

Vanuit Utrecht
Komende vanuit Utrecht volgt u de A12 richting Den Haag. Op het knooppunt Prins Clausplein volgt u de A4 richting Rijswijk/Den Haag-Zuid. Na ongeveer vijf kilometer neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘de Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg.

Route met het openbaar vervoer
Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is de Uithof bereikbaar met Randstad Rail 4, HTM tramlijn 6 en buslijn 25. Halte de Uithof.